Jakten på Påskeharen

Ønsker du å booke forestillingen til deres barnehage? Kontakt oss på: askscenekunst@gmail.com

"Jakten på Påskeharen" er en påskemusikal for barn fra 3 år, med manus og musikk av Stine Cecilie Winther.

Forestillingen spilles for andre gang våren 2020.

 

På scenen påsken 2020:

Premiere: Lørenskog Hus 21. mars kl 12:00

Akershus Teater lørdag 28. mars kl 13:00

Holmlia Bibliotek lørdag 4. april kl 13:00

I barnehager: 

Forestillingen spilles også i barnehager denne våren, og det er fremdeles mulig å booke forestillingen til nettopp din barnehage. Vi er vant til å spille på spillesteder av ulik størrelse og tilpasser derfor scenografien i hvert enkelt tilfelle.

Om stykket: 

I mange norske familier er det påsketradisjon å gjemme og lete etter påskeegg og fortelle barna små historier om påskeharen. Men vet vi egentlig hvem han er, hvor han bor, eller hva han gjør resten av året? 

I stykket «Jakten på Påskeharen» møter vi de to vennene Lill og Mona, som sammen legger ut på en magisk reise, på jakt etter Påskeharen. Det blir humor og spenning, sang og dans når ASK SceneKunst ringer våren inn med dette humorfylte påskeeventyret. Det er en aktiv forestilling, der barna i stor grad er med på jakten de to vennene står ovenfor og de får komme med innspill, gjette og foreslå. Påskeharen liker musikk, og vi legger vekt på dette i stykket. Påskeharen legger ut spor og ledetråder som de to jentene må følge for å finne han. Og hvem vet? Kanskje vi får møte den ekte påskeharen og høre hans historie en gang for alle.