Neste Forestilling:

Bånkall gård 

7 og 8 november 2020

Info om billetter kommer

Karius & Baktus er en norsk barnebok fra 1949. Den har tekst og illustrasjon av Thorbjørn Egner og musikk av Christian Hartmann. Boken ble skrevet til fryd for mange, men også til skrekk og advarsel for dem som slurvet med tannpussen.

 

Forestillingen har beholdt sin popularitet i mer enn 60 år, og handler om de to tanntrollene Karius og Baktus som lever glade dager i tennene til gutten Jens. Jens pusser aldri tennene sine og spiser bare loff med sirup på - favorittretten til Karius og Baktus! En dag får de i midlertidig smake på en annen virkelighet da Jens får tannverk og må dra til tannlegen for å bore i hullene sine.

Når ASK nå setter opp Karius & Baktus er det med masse tull, tøys, latter og moro. Vi får møte de to trollene med ablegøyer, dans, sang og morsomme kostymer. Med Thorbjørn Egner sin velkjente fortelling, og med originalmusikk av Christian Hartmann, får både barn og voksne stemme i, og synge med til de kjente og kjære melodiene.

Vi gleder oss til å spre latter og glede, samt videreføre viktigheten av en god tannpuss. Forestillingen spilles på kulturhus, biblioteker, teatre og kulturkaféer. 

ASK SceneKunst hadde premiere på forestillingen i oktober 2017 og siden den gang har vi spilt forestillingen i ulike deler av landet. Vi ser frem til et spennende år med de to tanntrollene på scenen i 2020.

Ønsker du forestillingen til ditt kulturhus, teater eller bibliotek? 

Ta kontakt i kontaktfeltet eller på mail: askscenekunst@gmail.com

Telefon: +47 463 18 589

Tilbakemeldinger fra tidligere forestillinger: 

For en suksess! Karius og Baktus underholdt oss for full sal under Barnas Helg, til stor glede for både voksne og barn. Forestillingen har masse humor, fin musikk og er en herlig gjengivelse av "Karius og Baktus" som vi kjenner de fra før. Takk for at dere bidro til et vellykket arrangement og masse glade barn:)

Bookingansvarlig, Hadeland Glassverk

 

Tusen takk for kjempebra forestilling. Dette er det beste jeg har sett i en barnehage noen gang. Til og med vi voksne lo og koste oss masse. Velkommen tilbake!

Ansatt, Takt og Tone Barnehage

Tusen takk for fin forestilling. Dere får mye skryt i lokalmiljøet, og min sønn synes forestillingen var kjempemorsom. Han var veldig fornøyd med dagen.

Publikummer, Deichmanske Bibliotek, Holmlia

Det var en fantastisk forestilling. Dere hadde så god kontakt med barna under forestillingen. Fanget opp innspill fra dem.

Det spiller på følelsene våre. Mye humor.

Daglig leder, Østensjø Kanvas Barnehage

Tusen takk for en fin forestilling! Dette fenget både barn og voksne :)

Flott at barna fikk komme frem etter forestillingen, for å hilse på dere og utforske kulissene.

- Daglig leder, Haugeløkka Barnehage, Fredrikstad 

Tusen takk for fin forestilling :) Alle var veldig fornøyd og vi tar gjerne mot besøk av dere ved en senere anledning.

Daglig leder, NRK Barnehagen

Vi gleder oss til å høre fra deg!