Sikre deg billetter til neste forestilling nær deg:

Hadeland Glassverk

10 oktober kl 12 og 14

11 oktober kl 12 og 14

Billetter bestilles på ticketmaster.no

Bånkall gård 

7 og 8 november kl 13 

Dørene åpner kl 12.

Billetter bestilles på Vipps Bedrift: nr 563731.

Om Karius og Baktus:

Karius & Baktus er en norsk barnebok fra 1949. Den har tekst og illustrasjon av Thorbjørn Egner og musikk av Christian Hartmann. Boken ble skrevet til fryd for mange, men også til skrekk og advarsel for dem som slurvet med tannpussen. Om Karius og Baktus:

 

Forestillingen har beholdt sin popularitet i mer enn 60 år, og handler om de to tanntrollene Karius og Baktus som lever glade dager i tennene til gutten Jens. Jens pusser aldri tennene sine og spiser bare loff med sirup på - favorittretten til Karius og Baktus! En dag får de i midlertidig smake på en annen virkelighet da Jens får tannverk og må dra til tannlegen for å bore i hullene sine.

Når ASK nå setter opp Karius & Baktus er det med masse tull, tøys, latter og moro. Vi får møte de to trollene med ablegøyer, dans, sang og morsomme kostymer. Med Thorbjørn Egner sin velkjente fortelling, og med originalmusikk av Christian Hartmann, får både barn og voksne stemme i, og synge med til de kjente og kjære melodiene.

Vi gleder oss til å spre latter og glede, samt videreføre viktigheten av en god tannpuss. Forestillingen spilles på kulturhus, biblioteker, teatre og kulturkaféer. 

ASK SceneKunst hadde premiere på forestillingen i oktober 2017 og siden den gang har vi spilt forestillingen i ulike deler av landet. Vi ser frem til et spennende år med de to tanntrollene på scenen i 2020.

Ønsker du forestillingen til ditt kulturhus, teater eller bibliotek? 

Ta kontakt i kontaktfeltet eller på mail: askscenekunst@gmail.com

Telefon: +47 93 888 375

Vi gleder oss til å høre fra deg!