REBEKKA NERHOVDE

Rebekka er utdannet med en bachelor i musikal fra Musikkteaterhøyskolen i Oslo, 2014.

Rebekka har jobbet som showartist for produksjonselskapet 2Entertain Sverige, figurert som "Elfie" i Vennebyens verdenspremiere i Vestlandshallen, og hatt rollen som "Mor" i Rødhette og Ulven på Chat Noir, sistenevnte i regi av Tom Sterri. 

Hun har også jobbet som danser i operafestivalens oppsetning av "Czardas fyrstinnen" på folketeateret, i tillegg til å medvirke som danser i "Utfor stupet", en danseforestilling om Peer Gynt, regi av Svein Sturla Hungnes. 

 

Rebekka har lang erfaring fra undervisning av barn fra 4 til 12 år. Hun har blant annet undervist i musikal, jazzdans og hip hop på Jump dansestudio i Bærum.

 

Rebekka var også å se i rollen "Frida Fyrvokter" i barneshowene som går på Color Fantasy. Sistenevnte i regi av 2Entertain Norge. Her jobbet hun i 2015/2016 med utvikling av barneunderholdning og utvikling av nye show for alle Color Line sine båter.

Rebekka har også hatt roller i flere reklamer i Norge og Sverige og dubbet tidligere for NSI lydproduksjoner. 

 

Hun har vært medlem i ASK SceneKunst siden vinter 2014. Hun har medvirket i en rekke forestillinger for ASk, deriblant som "Karius" i "KArius og Baktus" siden 2017.