OM OSS

ASK SceneKunst ble opprettet i 2014 og drives idag av Stine Cecilie Winther, Karine Akselsen og Rebekka Ask Nerhovde. 

 

Vi reiser land og strand med familieforestillinger og underholdning for barn og unge. Alle våre artister og gjesteartister er profesjonelle aktører og vår visjon er å levere underholdning til barn og unge, uavhengig av bosted, bakgrunn og situasjon.

 

Vi ønsker å stimulere barnas egen kreativitet og nysgjerrighet gjennom sang, dans og skuespill. 

 

Vi skriver musikk og manus til flere av våre produksjoner, og setter også opp allerede kjente klassikere.

I september 2017 vant ASK SceneKunst "entrepenørskapsprisen i musikkteater" under Musikkteaterhøyskolens 5års jubileum på Chat Noir.

Stine Cecilie Winther har sin utdanning fra Musikkteaterhøyskolen i Oslo, og jobber i dag som sanger, manusforfatter og låtskriver, og driver Winther Scene AS parallelt med sitt arbeid i ASK SceneKunst.

 

Hun har skrevet musikk og manus til kompaniets forestillinger «Julegaven Som Ble Borte» og «Jakten På Påskeharen».

Videre har hun erfaring fra undervisning av barn og unge i sang og teater på POP rommet Musikkskole og fra Studio Gazellene I Oslo.

Stine Cecilie var med på å starte opp ASK SceneKunst i 2014, og har deltatt som aktør i kompaniets produksjoner. 

Karine Akselsen er utdannet med en bachelor i musikkteater ved Musikkteaterhøyskolen i Oslo våren 2014. 

Hun har jobbet som prosjektleder i 2Entertain hvor hun hadde ansvaret for all barneunderholdning på alle Color Line båtene. Hun har også medvirket som skuespiller og skribent for barneshowene ombord.

I tillegg jobber Karine som modell, og tar oppdrag med både eventer og reklame. Idag jobber hun freelance og har den siste tiden vært å se i "Norma" i Den Norske Opera. Hun har også medvirket i operaen "Pelléas og Mélisande" våren 2017.

Karine har lang erfaring fra undervisning i musikkteater, og har blant annet undervist barn og unge i ved Nordstrand Kulturskole i Oslo, hvor hun også holder summercamp for elvene hvert år.

Karine var med å opprette ASK SceneKunst i 2014. Siden 2018 har hun vært skuespiller i flere av kompaniets produksjoner, blant annet Karius & Baktus.

 

Rebekka er utdannet med en bachelor i musikal fra Musikkteaterhøyskolen i Oslo, 2014.

Rebekka har blant annet jobbet som showartist for produksjonselskapet 2Entertain Sverige, figurert som "Elfie" i Vennebyens verdenspremiere i Vestlandshallen, og hatt rollen som "Mor" i Rødhette og Ulven på Chat Noir.

Hun har også jobbet som danser i operafestivalens oppsetning av "Czardas fyrstinnen" på folketeateret, i tillegg til å medvirke som danser i "Utfor stupet", en danseforestilling om Peer Gynt, regi av Svein Sturla Hungnes. 

 

Rebekka har mye erfaring fra undervisning for barn, og har jobbet som dansepedagog for JUMP Dansestudio siden 2015.

 

Hun har vært medlem i ASK SceneKunst siden vinter 2014. Hun har medvirket i en rekke forestillinger, deriblant som "Karius" i "Karius og Baktus" siden 2017.